Försteman relining ventilation

Vi söker en försteman med bakgrund inom relining och ledarskap.
Pollex är ett företag som har arbetat i över 30 år inom underhåll och förnyelse av VA med mottot Vi gör gamla rör som nya. Vi har nu tagit steget in i fastigheter. Där arbetar vi inom två områden, dels med ventilation där vi med det nya materialet Linervent tätar läckande ventilationskanaler och dels med att minska vattenåtgången genom en ny typ av varmvattencirkulation som vi kallar Smart VVC.

Arbetsuppgifter

I rollen som försteman biträder du din arbetsledare med ledning av projekt inom kanaltätning, från planering och arbetsledning till genomförande och uppföljning. I ditt ansvar ingår det att leda ditt arbetslag ute på arbetsplatsen. Du arbetar mot uppsatta tidsmässiga och ekonomiska mål, och får möjligheten att driva arbetet tillsammans med duktiga och engagerade yrkesarbetare. Att vara försteman innebär en roll med stor flexibilitet där du har dialog med kunden, leverantörer samt boende i fastigheterna. Du har ett stort ansvar gentemot kunden att kommunicera och arbeta serviceinriktat med deras intresse i fokus.

Arbetet innebär resor över nästan hela Sverige. Ni arbetar måndag till torsdag och är oftast lediga på fredagar. Ni bor på hotell nära arbetsplatsen och arbetsdagen börjar 07:00 på plats hos kunden.

Kompetensprofil

I en roll som erfaren försteman ser vi gärna att du har några års praktisk erfarenhet från arbetsledning inom bygg eller VA. Vi vill också att du har jobbat minst ett år med relining i fastighet.
En del av arbetet utförs från skylift och från tak. Vi ser till att alla våra anställda får rätt utbildningar som ligger till grund för en säker arbetsmiljö.
Krav på B-körkort.

Personliga egenskaper

Du trivs med problemlösning och är en lagspelare som anpassar dig efter vad situationen kräver. Du har lätt för att prioritera och arbeta strukturerat. Vidare är du ansvarstagande för ditt eget och din grupps arbete då du förstår att en nöjd kund kommer tillbaka!

Vi erbjuder

Ett roligt och utvecklande arbeta där du får arbeta med miljövänliga material. Hos Pollex blir du delaktig i arbetet med att minska energiåtgången inom fastigheter som ligger till grund för att Sverige ska klara sina energimål. Det innefattar en stor portion omtanke för vår miljö samt nästa generation. Hållbarhetsperspektiv är idag en viktig del av vad Pollex står för. Vi är stolta över att som företag arbeta aktivt med energiminskning och resursslöseri. Vi står för kvalitet, pålitlighet, nytänk och vi är stolta med att vi aldrig lämnar våra kunder i sticket. Vi är måna om våra medarbetare och ser oss själva som en stor familj.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Här kan du läsa mer om hur vi tänker på Pollex.

Om Pollex

Vi är ett företag med 40 medarbetare och omsätter ca 60 miljoner kr. Vi förnyar, rensar och provar rör i mark och fastighet. Vi utgår från vårt kontor i Nödinge 20 km norr om Göteborg men jobbar över hela Sverige. Idag är våra kunder främst kommuner och stora industrier. I och med satsningen på relining av ventilation så kommer även fastighetsägare och förvaltare att bli en stor kundgrupp.

Vi underhåller och förnyar samhällets dolda infrastruktur – vatten, avlopp och ventilation. Den syns inte, men alla använder den! Vi är specialister på underhåll samt schakt- och rivningsfria metoder. I mark jobbar vi med schaktfri ledningsförnyelse och underhåll inom området vatten- och avloppsteknik. Vi rensar och renoverar ledningar för dricksvatten, avlopp, fjärrvärme, gas och industri. I fastighet jobbar vi med rivningsfri kanaltätning av ventilation samt varmvattencirkulation. Ventilationskanaler förnyar vi med Linervent och vi återställer varmvattencirkulation med Smart VVC.

Mer information får du genom att besöka vår hemsida, våra sociala kanaler eller kontakta Karl Almqvist.

Ansökan

Skicka in din ansökan med CV till Karl Almqvist på kal@pollex.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Mattias Höglund