Reliningstekniker för ventilation

Vi söker en ny medarbetare med bakgrund inom relining  till vår enhet som jobbar med rivningsfri kanaltätning av ventilationssystem.
Pollex är ett företag som har arbetat i över 30 år inom underhåll och förnyelse av VA med mottot Vi gör gamla rör som nya. Vi har nu tagit steget in i fastigheter. Där arbetar vi inom två områden, dels med ventilation där vi med det nya materialet Linervent tätar läckande ventilationskanaler och dels med att minska energiförlusterna genom en ny typ av varmvattencirkulation som vi kallar Smart VVC.

Arbetsuppgifter

I rollen som reliningstekniker är du en del av en enhet som består av tre personer. Ni utför tillsammans projekt inom kanaltätning med vår metod Linervent. En enhet består av en försteman och två reliningstekniker. Ni jobbar som ett sammansvettsat lag där ni gemensamt arbetar mot uppsatta tidsmässiga och ekonomiska mål och får möjligheten att driva arbetet på arbetsplatsen framåt.

En viktig del i arbetet är dialog med kunden, leverantörer samt boende i fastigheterna. Du har ett stort ansvar gentemot din försteman och kunden att kommunicera och arbeta serviceinriktat med kundens intresse i fokus.

Arbetet innebär resor över nästan hela Sverige. Ni arbetar måndag till torsdag och är oftast lediga på fredagar. Ni bor på hotell nära arbetsplatsen och arbetsdagen börjar 07:00 på plats hos kunden.

Kompetensprofil

I en roll som relingstekniker ser vi gärna att du har ett års praktisk erfarenhet från relining i fastighet.
En del av arbetet utförs från skylift och från tak. Vi ser till att alla våra anställda får rätt utbildningar som ligger till grund för en säker arbetsmiljö.
Krav på B-körkort. BE-kort är en merit.

Personliga egenskaper

Du trivs med problemlösning och är en lagspelare som anpassar dig efter vad situationen kräver. Du har lätt för att prioritera och arbeta strukturerat. Vidare är du ansvarstagande för ditt eget och din grupps arbete då du förstår att en nöjd kund kommer tillbaka!

Vi erbjuder

Ett roligt och utvecklande arbeta där du får arbeta med miljövänliga material. Hos Pollex blir du delaktig i arbetet med att minska energiåtgången inom fastigheter som ligger till grund för att Sverige ska klara sina energimål. Det innefattar en stor portion omtanke för vår miljö samt nästa generation. Hållbarhetsperspektiv är idag en viktig del av vad Pollex står för. Vi är stolta över att som företag arbeta aktivt med energiminskning och resursslöseri. Vi står för kvalitet, pålitlighet, nytänk och vi är stolta över att vi aldrig lämnar våra kunder i sticket. Vi är måna om våra medarbetare och ser oss själva som en stor familj.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Här kan du läsa mer om hur vi tänker på Pollex.

Om Pollex

Vi är ett företag med 40 medarbetare och omsätter ca 60 miljoner kr. Vi förnyar, rensar och provar rör i mark och fastighet. Vi utgår från vårt kontor i Nödinge 20 km norr om Göteborg men jobbar över hela Sverige. Idag är våra kunder främst kommuner och stora industrier. I och med satsningen på relining av ventilation så kommer även fastighetsägare och förvaltare att bli en stor kundgrupp.

Vi underhåller och förnyar samhällets dolda infrastruktur – vatten, avlopp och ventilation. Den syns inte, men alla använder den! Vi är specialister på underhåll samt schakt- och rivningsfria metoder. I mark jobbar vi med schaktfri ledningsförnyelse och underhåll inom området vatten- och avloppsteknik. Vi rensar och renoverar ledningar för dricksvatten, avlopp, fjärrvärme, gas och industri. I fastighet jobbar vi med rivningsfri kanaltätning av ventilation samt varmvattencirkulation. Ventilationskanaler förnyar vi med Linervent och vi återställer varmvattencirkulation med Smart VVC.

Mer information får du genom att besöka vår hemsida, våra sociala kanaler eller kontakta Karl Almqvist.

Ansökan

Skicka in din ansökan med CV till Karl Almqvist på kal@pollex.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Mattias Höglund