Fyra löften till våra kunder

Nu har vi publicerat en ny hemsida. Vår gamla hemsida behövde förnyas och förbättras för att ge alla våra intressenter en bättre upplevelse av Pollex digitalt. Utöver våra sociala kanaler så är hemsidan ett viktigt forum för våra kunder och de som vill veta mer om vad Pollex kan hjälpa till med och vad vi står för.

I samband med den nya hemsidan så förtydligar vi även vårt löfte till våra kunder. Dessa fyra löften har länge präglat vårt arbete och de är något som får oss att särskilja oss från våra branschkollegor. Det är fyra löften som vi är stolta över att leva upp till! Vi har sammanfattat dem i en liten film som ni kan se nedan.

Den nya hemsidan använder mycket bilder och videos för att beskriva vad vi jobbar med och vilka vi är. Det tycker vi är det bästa sättet att förklara saker på.

Mattias Höglund