Pollex <3 CSR Västsverige

Vi på Pollex har alltid satsat på att ligga i framkant i frågor som rör miljö och hållbarhet. För att kunna ta nästa steg i detta arbete kan vi nu stolt meddela att vi är medlemmar i CSR Västsverige. En icke vinstdrivande organisation vars mål är en region där alla verksamheter tar ansvar och gör skillnad för världen. Organisationen skapades 2008 och har idag över 300 företag som medlemmar. Vår VD Mattias hade följande att säga om vårt nya medlemskap.

Mattias Höglund Pollex schaktfritt underhåll vatten.jpg

”Att ta ansvar för den värld vi lever i är ett måste. Att tänka kortsiktigt fungerar inte och det kommer få väldigt negativa effekter för kommande generationer. Jag tror på att leva och driva företag på ett sätt som bevarar eller förbättrar världen såsom den är idag. Ett problem är att många tänker att det lilla man gör inte spelar någon roll. I verkligheten så gör minsta lilla krafttag för hållbarhet och miljö en stor skillnad.” Mattias Höglund, VD, Pollex.

Alone-through-iran.jpg

Inspiration – Ensam genom Iran

2015 bestämde sig Kristina Paltén för att utmana båda sina egna och andras fördomar. Under den 184 mil långa resan träffar hon nya människor, ser nya platser och får uppleva något som hon aldrig kunnat föreställa sig. Se trailern för filmen här nedan.