Vi växer och blir fler

I takt med att Pollex växer så behöver vi bli fler. Under det senaste året har vi utökat antalet ekipage som jobbar med våra underhållstjänster samt våra schaktfria metoder. Vi har även börjat jobba mot ett helt nytt kundsegment i fastighetsbranschen med vårt utbud inom smarta lösningar för rivningsfri kanaltätning för ventilationskanaler.

Känslan blir så mycket bättre när man har roligt på jobbet.

Känslan blir så mycket bättre när man har roligt på jobbet.

I samma takt som vi expanderar vårt utbud så behöver vi bli fler medarbetare. Det senaste året har vi blivit hela 13 nya medarbetare. Medarbetare som kommer från olika bakgrund och med olika livserfarenheter, men som kommit samman då de funnit Pollex som företag och vad vi erbjuder lockande.

Flutra Tahiraj en tjej från Strömstad som är examinerad programmerare från Chalmers jobbar idag med utredning av tillskottsvatten ute hos våra kunder:

-Jag fick först höra talas om Pollex via en bekant som jobbade här innan. Efter att ha tittat igenom vad företaget stod för så fastnade jag för det extra ansvar vi tar genom både WaterAid, miljötänk och vad vi står för med våra kundlöften.  – Flutra Tahiraj, Ansvarig utförare.

Som anställd på Pollex får man väldigt mycket frihet under ansvar. Man utmanas dagligen med både problemlösning och en dag som aldrig är den andra lik. Flutra fortsätter:

Flutra Tahiraj

Flutra Tahiraj

- Det bästa med att jobba på Pollex är allt det ansvar man får samtidigt som man får friheten att lösa sin uppgift på egen hand. Behöver man hjälp på något sätt så finns det alltid någon man kan bolla med, antingen med sig på arbetsplatsen eller ett samtal bort beroende på vad det gäller.

Vill du göra precis som Flutra och söka dig till en arbetsplats där vi tycker det är roligt att gå till jobbet. En arbetsplats där du en vecka jobbar i Malmö för att nästa jobba i Örebro. Är du flexibel, gillar att ta ansvar för det jobb du utför och aldrig lämnar kunden i sticket? Vill du ha ett jobb där du jobbar med Sveriges dolda och viktigaste infrastruktur? En arbetsplats där du kan göra skillnad för miljön och nästa generation. Om detta låter som det skulle passa dig så gå in och se vilka lediga tjänster vi har här eller skicka en öppen ansökan till jobb@pollex.se.