I ledningen med Steinar Solberg

Vi på Pollex ser inte våra medarbetare som anställda utan mer som en familj. Vi försöker framhäva dem och hjälpa dem att nå nya höjder. I en ny artikelserie kommer vi att träffa dem lite närmare. Vi ställer 5 snabba frågor till en av våra medarbetare. Först ut är Steinar.

Steinar Solberg DSC_1397.jpg

Vad heter du?

Steinar Solberg

Hur många år har du jobbat på Pollex?

21 år blir det tror jag.

Tänker du på miljö och hållbarhet i vardagen?

I och med att jag fick barnbarn så har jag börjat tänka på det mer och mer. Personligen trodde jag aldrig att det var något som jag skulle tänka på. Primärt så handlar det om att jag köper ekologist och närproducerat ifall valet finns.

Bästa med att jobba på Pollex?

Frihet under ansvar. Vi får våra uppdrag och en deadline. Sedan är det upp till mig att planera min tid och sköta kontakten med kunden.

Roligt minne från din tid på Pollex?

Oj det är många saker, svårt att bestämma mig för ett. Men det har alla med mina härliga medarbetare att göra. Vi skojar med varandra och man känner sig välkommen och som en i gänget.