Luktar det prinskorv?

Känner du doften av prinskorv, Jansons frestelse eller kanske till och med sill nu under påsk, trots att du inte lagar mat själv. Då kan din fastighet ha läckande ventilationskanaler. Läckande ventilationskanaler är en stor miljöbov och ett problem som måste prioriteras för att vi skall uppnå Sveriges energimål 2030.

En av många metoder för detta är rivningsfri kanaltätning med hjälp av Linervent. En ventilationskanal tätas snabbt och effektivt utan större påverkan på de som bor i fastigheten. Så sluta läskas av grannes goda matlagning, gör ditt för miljön, spara energi och få en bättre inomhusmiljö med täta ventilationskanaler.

Här nedan kan ni se en kort film som förklarar hur vår metod fungerar. Har ni sedan frågor på metoden i sig eller hur vi kan hjälpa er med er ventilation. Tveka inte att kontakta oss, via telefon, mail eller chatt.

Vi finns alltid här för dig! <3

Axel Lydahl