Vi önskar en God Jul med 100 varv runt ekvatorn!

Rök kontroll felkopplingar God jul låg Jul- och nyårshelgerna närmar sig snabbt och vi vill passa på att tacka alla våra kunder, samarbetspartners, leverantörer och många andra för det gångna året. Vi hoppas att ni får lite skön ledighet och kanske blir det en riktigt vit jul i vissa delar av landet. En vit jul betyder att mycket snö måste schaktas bort, och detta är nog enda gången vi förespråkar schaktning istället för schaktfria metoder.

Som många av er vet är vi en stark förespråkare av schaktfri teknik vid renovering av bland annat VA-ledningar. Vi har i många år envist informerat om de många fördelarna i form av miljövinster, lägre kostnader, mindre störningar och projekt som kan genomföras snabbare. Vår envishet har gett resultat och 2014 har varit ett fantastiskt bra år för oss, och miljön!  Allt fler kunder väljer schaktfritt och den största vinnaren av alla är kanske miljön eftersom koldioxidutsläppen minskar radikalt.  Varje meter som renoveras schaktfritt innebär en besparing på över 100 kilo CO2 jämfört med traditionell schaktning.

Under 2014 har Pollex renoverat många kilometer ledning och det betyder många ton i minskade koldioxidutsläpp. Det motsvarar faktiskt över 100 varv runt ekvatorn med bil! Miljöhjältarna är alla våra kunder som väljer schaktfritt. Berätta gärna om det för andra i er organisation och er omvärld!

Inför julen brukar många företag berätta om en julgåva man ger till välgörande ändamål istället för julklappar till kunderna. Vi på Pollex ger också en gåva men i form av en Åretruntgåva till biståndsorganisationen Wateraid.  Wateraid har sedan 80-talet hjälpt 17 miljoner mäniskor runt om i världen att få tillgång till rent vatten, förbättrad hygien och sanitet. Deras arbete är oerhört viktigt och som samarbetspartner är Pollex en av Wateraids större bidragsgivare. Vårt engagemang sträcker sig över hela året och det bidrag vi ger gör nytta årets alla dagar. Här kan du ge bort vattendroppar i julklapp och stödja WaterAid i deras fantastiska arbete.

En riktig God Jul och Gott Nytt År önskar alla vi på Pollex!