Välkommen till Träffpunkt Pollex på VA-Mässan!

VA-Mässan är VA-sektorns viktigaste och största mötes- och marknadsplats. I år är det första gången mässan arrangeras av Elmia i Jönköping och givetvis finns Pollex på plats med en välfylld monter under mässdagarna 30 september till den 2 oktober. Du hittar oss i monter B03:110. Vår ambition är att liksom tidigare år göra montern till en spännande träffpunkt där vi hoppas få många besökare från den kommunala VA-sektorn och industrin. Kom till vår monter och diskutera, hämta information, ställ frågor, utbyt erfarenheter och titta på våra lösningar för att förnya och underhålla ledningsnät. I år satsar vi lite extra på att lyfta fram två av våra sex produktområden. Det är schaktfri ledningsförnyelse med formpassade rör och Polly-Pig-rensning.  I en del av montern presenteras också PPR (Pressure Pipe Relining) för relining av fjärrvärmerör efter att de rensats med Polly-Pig.  Det är en helt ny metod som Pollex utvecklat tillsammans med företaget HWQ Relining.

Våra säljare bjuder på kunskap!

I vår monter kommer du att träffa många av Pollex medarbetare. Christoffer Johansson är en av våra säljare som finns på plats och han ser fram mot VA-Mässan.

ChristofferJohansson

Mässan fungerar verkligen som en bra mötesplats och det är roligt att få träffa våra kunder och givetvis också nya människor från olika delar av VA-sektorn. Vår marknad är stor och vi vet att det finns ett stort intresse för Pollex lösningar. Många vill veta mer om allt från tekniska detaljer till miljöfördelar med schaktfritt och varför det är viktigt att exempelvis rensa tryckledningar med Polly-Pig. Jag hoppas att många riktar stegen till vår monter och kommer till oss med sina frågor och funderingar. Vi finns i montern som en kunskapsbank och delar gärna med oss av våra erfarenheter, säger Christoffer.

Välkommen till Träffpunkt Pollex i monter B03:110!

Här kan du skriva ut dina gratis entrébiljetter. Klicka på länken och följ instruktionerna. Vi syns på mässan! ...och som vanligt så bjuder vi på varmkorv med tillhörande dricka när du tittar förbi.

 

 

 

va-mässan 2014