Specialarbetare underhåll

Vi utökar och söker nya medarbetare till vårt arbetsområde Underhåll som jobbar med rensning, rengöring, utredning och provning av ledningsnät.

Vår kompetenta personal åker landet runt för att hjälpa kommuner, entreprenadföretag och industrier med deras ledningsnät. Nu söker vi dig med stor ansvarsförmåga, social kompetens och med ett brinnande intresse för kundservice. Du är engagerad, gillar att resa och är van att jobba i team för att lösa problem.

I början blir du upplärd av en erfaren försteman inom produktområdet. På sikt blir du drivande försteman i teamet med ökande krav på arbetsledning, ansvar och noggrannhet. Har du erfarenhet från VA-branschen, har BE- eller C-körkort så är detta meriterande.

Här får du veta mer: www.pollex.se/rensning-utredning-provning-ledningsnat

Skicka in din ansökan till Michael Sandlund eller ring om du har frågor eller funderingar.
michael.sandlund@pollex.se
Mobil: 0705-98 30 25