Förnyare - se hit!

Är du en rörläggare som brinner för VA, vill utvecklas och prova på något nytt? Här har du chansen! Pollex vision är att vara en förnyare och vår viktigaste tillgång är våra medarbetare. Så har det varit i mer än 30 år och så kommer det att vara även i framtiden. Vår vision är att vara den ledande leverantören av schaktfria tjänster under mottot ”Vi gör gamla rör som nya”.

Arbetsuppgifter

Varför gräva när man kan renovera ledningar schaktfritt? Bland våra kunder finns en majoritet av Sveriges kommuner som vi hjälper att undersöka, rengöra, underhålla och med schaktfria metoder förnya vatten- och avloppsnäten. Vi fortsätter att växa och söker nu två nya medarbetare att bemanna upp lagen med.

Du arbetar i lag om 2-3 personer med ansvar att renovera främst vattenledningar genom olika schaktfria tekniker så som formpassade rör, sliplining och rörspräckning. Vi utgår från Nödinge strax norr om Göteborg, men arbetet bedrivs i hela södra och mellersta Sverige.

Normalt arbetar du fyra dagar per vecka med fredagen inarbetad. I våra entreprenader ingår också ofta PE-svetsning och rörläggning och ibland även schaktarbeten. Problemlösning ingår i alla våra uppdrag!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har CE-kort och helst erfarenhet av anläggningsarbeten eller PE-svetsning. Du ska ha god samarbetsförmåga, men också kunna arbeta självständigt. Du ska vara ansvarsfull och noggrann i ditt arbete, men ändå flexibel och van problemlösare.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: BI och Pollex lokala löneavtal
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enlig överenskommelse.

Om Pollex

Vi är ett företag med drygt 40 anställda och omsätter ca 70 miljoner kr. Vi förnyar, rensar och provar rör i mark och fastighet. Vi utgår från vårt kontor i Nödinge 20 km norr om Göteborg men jobbar över hela Sverige. Idag är våra kunder främst kommuner och stora industrier. Vi har faktiskt 220 av Sveriges 290 kommuner som återkommande kunder.

Vi underhåller och förnyar samhällets dolda infrastruktur – vatten, avlopp och ventilation. Den syns inte, men alla använder den! Vi är specialister på underhåll samt schakt- och rivningsfria metoder. I mark jobbar vi med schaktfri ledningsförnyelse och underhåll inom området Vatten- och Avloppsteknik. Vi rensar och renoverar ledningar för dricksvatten, avlopp, fjärrvärme, gas och industri. I fastighet jobbar vi med rivningsfri kanaltätning av ventilation samt varmvattencirkulation.

Mer info om Pollex och våra tjänster hittar du här på hemsidan.

Ansökan

Ansökan görs med CV till tobias.wingqvist@pollex.se

Om du har frågor kring tjänsten, så tveka inte att kontakta Tobias via mail eller telelfon. 0705-98 30 89.