pollex-hållbarhet-generation-miljö.png

Hållbarhet hela vägen 

Vi är glada över att vi jobbar med hållbara metoder för att förlänga livslängden på det som redan finns. Vår schaktfria ledningsförnyelse sänker koldioxidutsläppet med 80% i jämförelse med att gräva. När vi rengör rör gör vi det mekaniskt eller med naturliga ämnen som luft, vatten och is.

Våra tjänster behövs för att bevara och utöka samhällets dolda infrastruktur, som alla använder varje dag. Det ger oss en stark känsla av ansvar och att det jobb vi gör faktiskt bidrar till en mer hållbar framtid.

Hållbarhet i vardagen

Men vi nöjer oss inte där. Vi försöker att ta så många miljövänliga beslut som möjligt under våra arbetsdagar. Hittar vi en lösning som är mer hållbar än den vi hade innan byter vi. Det gäller allt från våra metoder till frukostmackan.

  • Idag köper vi inte längre in tjänstebilar som går på fossila bränslen och vi strävar efter att ha en helt fossilfri tjänstebilsflotta så snart som möjligt.

  • När vi köper livsmedel till våra gemensamma frukostar så är det alltid ekologiskt och ofta närproducerat.

  • Vi har vanliga handdukar på toaletterna på kontoret som alternativ till pappershanddukar.

  • Vi väljer presentreklam som håller längre eller är gjord av schyssta material. T.ex. refill-pennan och kepsen som är gjorda av återvunna PET-flaskor.

Alla kan inte göra allt rätt, men om alla gör något kan vi skapa en förändring. Det tror vi stenhårt på och vi visar gärna vägen!